Miss Princess and Little Frog

ECO PRODUCTS FOR BABIES AND YOUNG CHILDREN

Onze collecties zijn gemaakt uit TENCEL®, een houtvezel afkomstig van de eucalyptus boom die wordt geproduceerd in respect voor de omgeving. TENCEL® is 100% natuurlijk en bovendien anti-allergisch en temperatuur regulerend. TENCEL® voelt heerlijk zacht aan, een puur genot voor je baby’tje! Al onze producten zijn geproduceerd in Europa.”

Mooi Materiaal

Tencel voelt fantastisch aan. Het is niet plakkerig omdat het vocht makkelijk afvoert en voelt daardoor koel aan. Tencel is zo zacht als zijde en net zo sterk als polyester. 

Een mooie eigenschap van Tencel is dat vocht zo goed in de vezel wordt opgenomen dat bacteriën zich niet thuis voelen in Tencel. Dat maakt het dus heel geschikt voor stoffen die je dicht op je huid draagt. 

Je kunt Tencel wassen en drogen op dezelfde manier als katoen.

 

.

Volledig natuurlijke hygiëne

Het produtieproces is gebaseerd op een draaiend proces; het vertegenwoordigd de grootsteprestatie in cellulozevezel-technologie. Het gesloten kringloop systeem wat de gebruikte middelen recycled is wat het proces revolutionair maakt. Aan dit unieke productieproces werdde "Europese Prijs voor het Milieu" toegekend door de Europese Unie. TENCEL® heeft een ander overduidelijk voordeel: het milieuvriendelijke productieproces (bekroond met de europese ECO-Award), in combinatie met de zuivere puurheid van de vezel. Dit zijn extreem overtuigende ecologische argumenten om te kiezen voor TENCEL®.

 

 

Qualiteit

TENCEL® is een godsgeschenk voor 'n ieder met 'n gevoelige huid. De unieke combinatie van een glad vezeloppervlak en excellente vochtabsorptie creeëert een positieve omgeving voor de gezonde huid, wat TENCEL® ideaal in gebruik maakt:

100% PUUR NATUUR
UITZONDERLIJKE VOCHTOPNAME
TEMPERATUUR REGULEREND
ANTI-ALLERGISCH EN ANTI-BACTERIEEL, VOORKOMT IRRITATIE
BIJZONDER STERK
ZIJDEZACHT EN LUXUEUS
ECOLOGISCHE PRODUCTIE
GEMAKKELIJK ONDERHOUD